Alternatív Gazdaság lexikon

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd tedd közzé a változtatásaidat a visszavonás véglegesítéséhez.

Aktuális változat A te változatod
1. sor: 1. sor:
A vegetáriánus életmód, vagy vegetarianizmus azt jelenti, hogy valaki kerüli a állati termékek fogyasztását. Jellemzően az állati szenvedés kerülése és az [[Önként vállalt egyszerűség|egyszerűbb életmód]] áll motivációként. Etikai alapja az [[életvédelem]] és [[erőszakmentesség]]. Vita tárgya hogy a vegetáriánus életmód kielégítő és egészségesen megvalósítható hosszú távon.
+
A vegetáriánus életmód, vagy vegetarianizmus azt jelenti, hogy valaki kerüli a állati termékek fogyasztását. Jellemzően az állati szenvedés kerülése és az egyszerűbb életmód áll motivációként. Etikai alapja az [[életvédelem]] és [[erőszakmentesség]]. Vita tárgya hogy a vegetáriánus életmód kielégítő és egészségesen megvalósítható hosszú távon.
 
[[Fájl:Bag-hand.jpg|thumb|Természetes, békésebb szemlélet.]]
 
[[Fájl:Bag-hand.jpg|thumb|Természetes, békésebb szemlélet.]]
   

Please note that all contributions to the Alternatív Gazdaság lexikon are considered to be released under the CC-BY-SA

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)