Alternatív Gazdaság lexikon
Advertisement
Businesswoman

Egy jó projekt alapja a megfelelő logisztika

A Projekt olyan egyszeri szervezeti tevékenység, mely idejében, erőforrásaiban, felelősségi körében és céljaiban pontosan meghatározott. A Projekt indításának célja, hogy újszerű vagy egyedi terméket vagy szolgáltatást hozzon létre. A vezetéselmélet részletesen elemzi.


Ingyenes projekt menedzsment szoftverek[]

Számos különféle projekt menedzsment szoftver áll rendelkezésre, hogy segítsen, szabadúszók és kisvállalkozások tulajdonosai számára:

Ingyenes projekt menedzsment eszközök:

  1. jxProject -Free alkalmazás, amely magában foglalja : erőforrás-ütemezési, célok és erőforrások ütemezésére, priorizálása. . (Az eszköz ingyenes, mert magában foglalja a hirdetéseket. A hirdetések nélküli változat: 20 $)
  2. dotProject -Nyílt forráskódú eszköz. Erőforrás menedzsment.
  3. GanttProject -Free, nyílt forráskódú szoftver segítségével készíthetsz Gantt diagramot, assign resources, PERT diagramok, és a együttműködés támogatás. Az eszköz tartalmaz nagyon hasznos felhasználói fórum és blog.
  4. Open Workbench -Ez a nyílt forráskódú.
  5. SugarCRM -A közösség kiadásában megjelent szoftver a GNU General Public License (GPL) v3. Ez a termék tartalmaz egy felhasználói fórum, és van még egy konferencián. Kifejezetten ügyfélkapcsolati rendszer, kis vállalkozások számára készül. Számtalan integrálható, plugin-nal, widgettel bővíthető. Ezek közül rendelkezésre áll rengeteg iparág specifikus minimál rendszer felépítésére alkalmas ingyenes illetve, szofisztikáltabb igényekre szabott fizetős kisalkalmazás Demohoz kérj hozzáférést: ITT (elég ha annyit írsz SugarCRM Demo)
  6. ProjectPier -Ez a nyílt forráskódú szoftver segítségével kezelheted üzeneteid, könnyedén ütemezheted feladataid.
  7. OpenProj -Nyílt forráskódú szoftvercsomag. Ami lehetővé teszi, hogy, és sokféle diagramot úgymint Gantt és PERT… összehasonlíts.
  8. Project HQ -Ez a nyílt forráskódú szoftvercsomag. Funkció közé tartozik, hogy projektek feltöltése, ütemezése, nyomon követése.
  9. Clocking IT -Ez az ingyenes projekt menedzsment eszköz: a tanácsadók tanácsadója. Segít nyomon követni, hogy mennyi időt töltöttél egy-egy projekt, továbbá képes Gantt diagramok és más jelentések összehasonlítására, elemzésére. Továbbá tartalmaz egy felhasználói fórum és wikipédiát.
  10. Taskjuggler -Ez a nyílt forráskódú csomag. Ezzel az eszközzel kezelheted feladataid, erőforrásaid és költségeid, amelyek kapcsolódnak az egyes projektekhez. Ugyancsak támogatja a kockázatelemzés és a rugalmas munkaidő. Támogatás keresztül érhető el a Google Csoportok.

További ötletek angolul: http://www.entrepreneur.com/blog/225088

Projekt menedzsment elmélet[]


Források[]

Advertisement