Alternatív Gazdaság lexikon
Advertisement

A Fix24 - alafix csoport egy az ügyfelek számára ingyenesen használható online felület, amely egyszerűen, gyorsan és hatékonyan köti össze a szolgáltatókat (szakembereket) a szolgáltatást kereső ügyfelekkel.

Ügyfelek[]

Ha ajánlatot szeretnél kérni, akkor azt itt teheted meg: https://www.fix24.hu

Teamwork

Együttműködés a siker kulcsa.

Keresgélnél aktuális munkalehetőségek között?[]

Semmi gond, több mint 1000 munkalehetőség van szinte folyamatosan itt: PIAC

Nem tudod eldönteni hogyan nézzen ki lakásod, házad? itt találsz számtalan ötletet:

https://www.facebook.com/fix24.hu/

Szakemberek[]

Ha regisztrálni szeretnél akkor arra itt van lehetőség: https://www.fix24.hu/reg

Hogyan működik a kreditrendszer?[]

A fix24.hu-n nem kell fizetned azért hogy megjelenj az oldalon mint szakember.

Az oldalon krediteket tudsz vásárolni, melyeket felhasználhatsz a későbbiekben. Azért nem kell kredittel fizetned hogy egy érdeklődő lássa a bemutatkozódat, a szolgáltatásod leírását. A tényleges érdeklődőknek az ajánlat küldésekor kerül levonásra kredit, akik már látták a profilod és szimpatikus vagy nekik mint szolgáltató/szakember. Ezt jelezve ők ajánlatot fognak kérni tőled, és ha tudod vállalni a munkát ill. szeretnéd egyeztetni a részleteket, egy kattintás és máris keresheted elérhetőségei egyikén hogy megpályázd a munkát.

A kreditek felhasználására még számos lehetőséged van. Növelheted esélyeid mint szakember, igazolhatod szakmai múltad, sms szolgáltatással növelheted az ajánlatkérések gyorsaságát, további referencia képeket tölthetsz fel munkádról, vagy akár a lista élére is kerülhetsz.

Lásd még[]

Advertisement