Alternatív Gazdaság lexikon

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd tedd közzé a változtatásaidat a visszavonás véglegesítéséhez.

Aktuális változat A te változatod
28. sor: 28. sor:
   
 
== Kapcsolódó oldalak ==
 
== Kapcsolódó oldalak ==
* [http://www.mundosinguerras.org/hu Háború és Erőszak nélküli Világ] - egy nemzetközi szervezet, a [[Humanista Mozgalom]] része. 1995-ben hoztuk létre, és 30 országban vagyunk aktívak. 2009-ben kezdeményeztük a Világ körüli Menetet a Békéért és az Erőszakementességért. 2012 óta a HENV különleges konzultatív státusszal rendelkezik az ENSZ Gazdasági és Szociális Bizottságában.
+
* [http://www.mundosinguerras.org/hu Háború és Erőszak nélküli Világ] - egy nemzetközi szervezet, a Humanista Mozgalom része. 1995-ben hoztuk létre, és 30 országban vagyunk aktívak. 2009-ben kezdeményeztük a Világ körüli Menetet a Békéért és az Erőszakementességért. 2012 óta a HENV különleges konzultatív státusszal rendelkezik az ENSZ Gazdasági és Szociális Bizottságában.
   
 
* [[Gene Sharp – Az erőszakmentes akciók 198 módja]] - milyen békés társadalmi akció lehet a megfelelő egy közös cél elérésére?
 
* [[Gene Sharp – Az erőszakmentes akciók 198 módja]] - milyen békés társadalmi akció lehet a megfelelő egy közös cél elérésére?

Please note that all contributions to the Alternatív Gazdaság lexikon are considered to be released under the CC-BY-SA

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)