Alternatív Gazdaság lexikon
Advertisement

Ez a Fórum, Alternatív Gazdaság - wiki megbeszéléseinek helye. Itt lehet írkálni, általánosan véleményezni. Bátran használd a fenti szerkesztés gombot!

Nem tudod hogy kell írni ide? Jobbra fenn, a menüben mindig megtalálhatod a Segítség gombot.


Ide lehet írni, kattints a linkre >>>[]

Engedélykérő levél sablon[]

Üdv ...., Rodrigó vagyok (Miskolci Óra Kör egykori szervezője) légy szíves engedélyezd a neten található rövidebb írásaid összegyűjtését egy Alternatív Gazdasággal foglalkozó portálra, melyet mostanában kezdtem kiépíteni. Az oldal CC BY-SA 3.0 licensszel dolgozik, ami azt jelenti, hogy a munkák eredeti szerzőjét és forrását fel kell tüntetni, ám azok beépítve sem közölhetőek másféle engedéllyel. Ezen felül tetszőlegesen felhasználhatóak. Maga az oldal a Wikipédiával teljesen azonos alapokra épül, szabadon szerkesztheti bárki, és minden egyes változtatást pontosan dokumentál.

Ha bármilyen tipped, kérdésed van, örömmel látom. https://alternativgazdasag.wikia.org

Bemutatkozó levél minta[]

Üdv,

Magyar alternatív gazdasági információ gyűjtőportált építek,

Felvettelek titeket a a szervezetek listájába, https://alternativgazdasag.wikia.org/wiki/Szervezetek_list%C3%A1ja Közvetlen link:

Igyekszem segíteni a neten való marketingben.

A kuponos dologra azt gondolom hogy tartósság és mindennapi hasznosság szerinte értékeljétek a tárgyakat.

Az oldalamon tematikus elméleti hátteret is igyekszem létrehozni, remélem segítségetekre lesz. Ha tudtok szabadon másolható anyagról, vagy nektek van gondolatotok, módszeretek, ami a portál profiljába illik, juttassátok el, vagy akár közvetlenül tegyétek bele, ugyanis az oldal bárki által szabadon szerkeszthető, akár a Wikipédia :D

https://alternativgazdasag.wikia.org

Sok sikert:

Rodrigó Non-profit menedzser és informatikus

Advertisement