Alternatív Gazdaság lexikon
Advertisement

Az Alternatív Gazdaság bemutatkozási felület és tudástár célja példákkal és ötletekkel segíteni érdeklődő személyek önszervező és önképző képességét, belső értékekkel való gazdagodását. Az előbbieken túlmutatva támogatja csoportok és közösségek, önállóságra képes, fenntartható gazdálkodását.

Ennek érdekében összegyűjtjük ezen a modern, interaktív lexikon felületen a fejlesztési, ügyviteli és szervezési ismereteket, elméletet és magyar és külföldi példákat.

Netpolgar

Sok hasznos ismeretet találhatunk, pl https://netpolgar.hu

Dew-rope

Közösségi összefogással az erők nem aprózódnak el - tanuljunk meg összefogni!

Általában ismeretterjesztő szinten, de igyekszünk minél több szakcikket is idézni és hivatkozni.

A kezdőlap mögötti tartalom

KÖNNYEN TALÁLHATSZ téged érdeklő TÉMÁKAT felül a címsor közepén való kereséssel (Search___), és azonnal megkapod a több mint 750 cikkünkből a számodra érdekes oldalakat.

Örömmel látjuk az idevágó ötleteket, tapasztalatokat. Minden lap tetején lévő szerkesztés gombbal BÁRKI ÁLTAL azonnal bővíthető, módosítható, illetve alul megjegyzések tehetők. Kérdéseid a fórumunkban várjuk: Kérdések és válaszok

Rainbow of Books (Explore -86).

Könnyen elérhető ismeret gyűjtemény az alternatív gazdaságról

Tartalom: Gyakorlat és Elmélet

Alternatív Gazdaság lexikon átfogó, semleges tájékoztatást igyekszik nyújtani a közösségi aktivitások erősítésére. Kategóriákba szerveztünk minden lapot, hogy könnyebben áttekinthető legyen egy-egy témakör. A címsorban kiemelt linkek mögötti két kategóriafa segít a témák áttekintésében.

Ügyviteli teendők:

Ingyen_ölelés_kampányfilm_medve_jelmezzel

Ingyen ölelés kampányfilm medve jelmezzel

Az emberi kapcsolatok fontossága és ereje, 2 percben

Szervezetek

Jelentős működő szervezetek elérhetősége


Nemzetközi gyűjtő oldalak

Idővonal

Részletes időrendiség: a magyar alternativ gazdasag jelentős eseményei és mérföldkövei

Emberi értékek

Hogy az Gazdaság alternatívák hatékonyan működhessenek, a résztvevőknek csapatban együtt kell működniük. Az Emberi értékek segítenek egy stresszmentes, harmonikus, kiszámítható életstílus megvalósításában, ahol magunk és környezetünk számára is a korábbinál gyümölcsözőbb életvitel alakítható ki. A pozitív pszichológia a boldog élethez kíván lelki segítséget, gondolati modelleket adni.

Média lap

Advertisement