Alternatív Gazdaság lexikon
Advertisement

+ÁDOB

Megállástalan diplomások

Az Állástalan Diplomások Országos Bizottsága új toborzó akciót indít. Keressük azokat a diplomásokat, akik úgy gondolják, hogy van az emberiség szűkebb, vagy tágabb közössége számára hasznos mondanivalójuk, elképzelésük, javaslatuk, amelyet meg kellene vitatni, és jó lenne megvalósítani.

Az állástalan diplomások érdekképviselete és jövedelemhez jutásuk segítése, ill. “az írástudók felelősségé“-vel minden állástalan érdekében végezhető szervező, képző feladat megvalósítása. Ezen belül elsősorban a Csere-Piac program terjesztése, és a szociális szövetkezetté alakulni szándékozó csoportok felkészítése

Kérjük, hogy olyanok jelentkezzenek, akiknek kezdeményezése nem veszélyezteti az emberek alapvető szükségleteinek (élelem, lakás, ruházat, jó víz, levegő, stb., illetve békés, egészséges élet, a kompetensen végezhető munka, tanulás, kultúra, szabad mozgás stb.) kielégítését.

Várjuk azok jelentkezését is, akik nem érzik kielégítőnek jelenlegi munkájukat, és szívesen részt vennének közös humánus fejlesztésekben.

Az elképzelések ismertetéséhez fórumokat szervezünk, a fejlesztésekhez szükséges szakértőket megkeressük. A gyártáshoz munkanélküliekből vállalkozó csoportokat szervezünk (Ászokfa Kaláka/HASZON)

Jelentkezéseket az ország minden részéből levélben várunk a koncepció és az igényelt segítség leírásával az alábbi címen:

ÁDOB + 1088 Budapest, Puskin u. 4.

Források[]

Advertisement